Se her hvor søndagsturene kører hen..


OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement" her på hjemmesiden.
Påvirkede/alkoholpåvirkede personer er IKKE ønskede på vores ture!
Der SKAL være tanket og tisset af inden turens start!

Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

VORES SØNDAGSTURE;
Vi kører søndagsture i sæsonen fra Uno-X tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture kan have  ændrede starttidspunkt og sted!! Turene ender enten igen på tanken eller ude på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældende tur/dag.

Man skal ikke tilmelde eller framelde sig til hverken søndags eller onsdagsturene - man dukker blot op på vores startsted:

Uno-X-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse.
Tjek gerne turen op her på hjemmesiden under Søndagsture eller Onsdagsture.

OBS! Enkelte ture kan være lukkede medlemsklubture eller arrangementer - disse oplyses der kun om via vore FB-side eller via mails til medlemmerne.
Der briefes altid om turene inden afgang fra turlederen.

På turene køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at lægge et pausested ind med toilet - ofte på en tank.
Der køres normalt 2-3 timer og på de lange ture (+ 3 timer) sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

Søndag den 31.3.


Turen er årets første og  køres til Salekildens Cafe  lidt uden for Græsted hvor vi havde en god tur sidste år. Stedet oser af hygge og serverer primært kaffe og kage (hjemmebagt!) i den for pensionister gode ende på prisen. Der kan også købes smurte hjemmebagte boller med pålæg.
Efter afgang fra tanken kl.11 kører vi over Slagslunde, Uvelse, Teglværkshuse, Grønholt og pause på Circle K på Kongevejen i Fredensborg. Efter pausen kører vi gennem Jonstrup, rundt Esrom Sø, Sønderborg Huse, Græsted og til destinationen på Cafeén.
Efter vi har fyldt den lille mave og hyggesnakket fortsætter vi gennem Helsinge, Skåret, Ølstykke og turen slutter på tanken.
Turen er på 108 km/2 timer og 18 min i køretid.
Turleder på dagen vil være Gert Z.
Vel mødt


Søndag den 7.4.

Turen går til Munkholmgrillen som er slutdestinationen. Der køres over Nybølle, Hvedstrup, Roskilde, Boserup, Lejre og Osted med pause på Circle K. Her efter gennem Atterup, Bukkerup, Tølløse, Algestrup, Igelsø, Vallestrup, Sandbakke og slut på Munkholmgrillen.

Turen hedder på Tourstart; Munken 2024 - er på 92km/2 timer
Afgang fra tanken kl.11


Søndag den 14.4.

Med start fra Toppevadsvej uden for Stenløse kører vi til hyggelige gårdcafe: Lærkegård Cafe i Skævinge.
Hvor kaffen indtages blandt nysgerrige høns..
Der køres Ganløse, Nymølle, Høveltsvang, Blovstrød, Kettinge, Grønholt og pause på Shell i Fredensborg. Der fortsættes over Sørup, Gadevang, Bendstrup, Nejede og Meløse og pause/kaffe m.m. på Lærkegård Cafe i Skævinge.

Her er der mulighed for kaffe, kage og sandwich hvis lyst. Se mere på: lærkegård.dk
Efter pausen fortsætter vi mod tanken - hvor turen slutter - over Græse og Ølstykke og slut på tanken.
Turen er på 95 km eller 2 timer og 13 min i køretid.

Søndag den 28.4. (NY DATO)
Vi besøger Stubbekøbing MC Museum på Falster.

Møde og startsted er Circle K på hjørnet af Københavnsvej og Værftsvej i KØGE! IKKE TANKEN! HER ER DER AFGANG KL. 10 mod MC Museet i Stubbekøbing.
Vi følger Strandvejen i Køge ud af byen og drejer ind over det smukke Vallø Slot som kan dateres tilbage til 1256 og fortsætter gennem Endeslev, Hårlev, Karise, Faxe Ladeplads, (kort pause) Rundt Præstø Fjord og pause på Circle K på Rundelen i Bårse. Videre gennem Mern, Stensved, over Farøbroen, gennem Gundslev og til MC Museet i Stubbekøbing hvor turen officielt slutter. Vi følges - hvis man vil - tilbage til motorvejen man kan tage hjem om man vil. Der er en "stræk-ben"og farvel pause på Piberhus Tanken.
Entre på museet er 80,-

KOM I GOD TID!!

Link til turen:

https://tourstart.org/tour/STUBK%C3%98BING_MC_MUSEUM_2024_272842


Søndag den 5.5. (NY DATO)
Formanden skal have nyt fordæk på denne dag - derfor tager Bjarne turen denne dag
med ny tur som lægges op her snarest.Søndag den 12.5.

Vi besøger Industrigrillen  ved Ringsted via en rundtur i området.
På Tourstart hedder turen: Industrigrillen Ringsted

Med start fra tanken kører vi gennem Svestrup, Lille Rørbæk, over Dronning Mary´s Bro (?) gennem Skuldelev, Skibby, Gershøj, Rye og Kirke Såby med pause. Videre gennem Aastrup Skov, Kirke Hvalsø, Bidstrup Skov/Skjoldnæsholm til Industrigrillen i Ringsted hvor der er mulighed for "pølsefrokost".
Vi fortsætter over Høm, Nordrup, Nørre Dalby, Borup, Gumpegårde og slut på Circle K i Roskilde/Ringstedvej ved Motorvejen.
Turen er på 125km/2 timer og 26min.
Link til turen:

https://tourstart.org/tour/Industrigrillen_Ringsted_275415?share_key=97602a9e720c29d1c2c1d4b8f653da81


Søndag den 19.5
OBS! INGEN officiel søndagstur pga. klubtur til Nordjylland.


Søndag den 26.5.

OBS! REGN OVER HELE SJÆLLAND - TUREN UDSÆTTES TIL SØNDAG DEN 2.6.

Efter start fra Uno-X tanken(Frederikssundsvej 175, Stenløse) kl.11 går turen gennem Ganløse, Lynge, Kollerød, Store Dyrehave, Hjortelund og med pause på Circle K i Fredensborg. Der fortsættes over Langerød, Tikøb og Gurre til Cafe Skovbrynet i udkanten af Helsingør. Efter cafebesøget kan man selv køre hjem via Strandvejen eller med over Horserød, Bøtterup, Kagerup, Meløse, Skævinge, Slagslunde og slut Circle K i Måløv.

se mere på: cafeskovbrynet.dk


Søndag den 16.6. (tur rykket fra den 9.6.)

Med start fra tanken, Uno-X i Stenløse kl.11 køres over Dr. Mary´s Bro, Kirke Hyllinge, Vipperød til Circle K i Holbæk hvor der holdes pause. Videre gennem Tuse og Svinninge hvor Grillhouse er for en spisepause.
Eftter Grillhouse kører vi gennem Godthåb, Stigs Bjergby, Mørkøv, Bregnebjerg Skov, Snævre, Sønder Jernløse, Sasserup og slut på Munken.


Søndag den 23.6.

Med start fra tanken kl.11 kører vi ad Frederiksborgvej/Hovedvej 6 til Roskilde hvor vi fortsætter via Boserup/Kattinge Sø over Lejre, Skov Hastrup, Osted med pause, Gammerød, Ågerup, Tvinderup og Haslev hvor Pitstop ligger. Efter Pitstop - hvor vi siger tak for i dag, passerer vi Sydmotorvejen hvor man kan køre på mod Kbh. eller man kan køre længere frem og tage Vordingborgvej mod Køge.
Se mere på;
www.pitstopkaffeoggrillbar.dk


Søndag den 30.6.

Salekildens Cafe 2. edition
Tur og info snarest (Salekildens Cafe 2024 2)

Søndag den 7.7.

Stevns
Mere info snarest