Se her hvor søndagsturene kører hen..




Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har ændrede starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.

Man skal ikke tilmelde eller framelde sig til hverken søndags eller onsdagsturene - man dukker blot op på vores startsted:

Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse.
Tjek gerne turen op her på hjemmesiden under Søndagsture eller Onsdagsture.

OBS! Enkelte kan være lukkede medlemsklubture eller arrangementer - disse oplyses der kun om
via vore FB-side eller via mails til medlemmerne.
Der briefes altid om turene inden afgang fra turlederen.

På turene køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at lægge et pausested ind med toilet - ofte på en tank.
Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.


OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement" her på hjemmesiden.
Påvirkede/alkoholpåvirkede personer er IKKE ønskede på vores ture!
Der SKAL være tanket og tisset af inden turens start!

Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

Søndag den 31.3.


Turen er årets første og  køres til Salekildens Cafe  lidt uden for Græsted hvor vi havde en god tur sidste år. Stedet oser af hygge og serverer primært kaffe og kage (hjemmebagt!) i den for pensionister gode ende på prisen. Der kan også købes smurte hjemmebagte boller med pålæg.
Efter afgang fra tanken kl.11 kører vi over Slagslunde, Uvelse, Teglværkshuse, Grønholt og pause på Circle K på Kongevejen i Fredensborg. Efter pausen kører vi gennem Jonstrup, rundt Esrom Sø, Sønderborg Huse, Græsted og til destinationen på Cafeén.
Efter vi har fyldt den lille mave og hyggesnakket fortsætter vi gennem Helsinge, Skåret, Ølstykke og turen slutter på tanken.
Turen er på 108 km/2 timer og 18 min i køretid.
Vel mødt