Se her hvor søndagsturene kører hen..

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.

Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".

Påvirkede/alkoholpåvirkede personer er IKKE ønskede på vores ture!

Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

SØNDAGSTURE 2021

Nye ture er på vej - vi satser på at første søndagstur er den 17.4.

Med start fra tanken kører vi traditionen tro sæsonens første tur til Munkholmgrillen.
Der køres over Nybølle, Hvedstrup, Roskilde, Boserup, Lejre, Kirke Valsø med pause, Tølløse, Algestrup, Vinstrup og slut på Munkholmgrillen.
Turen hedder på Toursttart; Munken 2022.

Med start fra tanken kl.11 og via Toppevadsvej uden for Stenløse kører vi til Lærkegård Cafe i Skævinge hvor turen har sit slut. Der køres Ganløse, Nymølle, Høveltsvang, Blovstrød, Kettinge, Grønholt og pause på Shell i Fredensborg. Der fortsættes over Sørup, Gadevang, Bendstrup, Nejede og Meløse og turen slutter på Lærkegård Cafe i Skævinge.
Her er der mulighed for kaffe, kage og sandwich hvis lyst. Se mere på: lærkegård.dk
Turen er på 69km eller 1 time 45 min.
Link til turen her:
https://tourstart.org/tour/L%C3%A6rkeg%C3%A5rd_167088?share_key=843b61d63a0dc40fffb217294ac4ea66

24.4.

1.5.

Med start i Stenløse køres der over Hove-Hvedstrup-Herslev-Gevninge-Kirke Valsø med pause-Jystrup-Bjerget-Borup-Kanderød-Valsø og slut i Køge Marina.

15.5.

HVIS VEJRET HOLDER på dagen kører vi en kopi af Tour de France turens 2. etape i Danmark. OBS!! VI STARTER FRA TANKEN KL.10 da det er en tur på 4 timer!
Der køres over Ledreborg Alle, Lindenborg, Munkholm, Holbæk med pause, Gundestrup, rundt Asnæs, Fårevejle Kirkeby og Havnsø Havn hvor næste pause er. Videre gennem Kaldred, Kalundborg, Ågerup, Halshuse, Mullerup, (måske med pause)Frølunde og Svenstrup, Korsør og slut på "Udsigten" ved storebæltsbroen påStorebæltsvej.
Det anbefales at medbringe kaffe, madpakke og drikkevarer.

5.6.

Søndagsturen den 5.juni går rundt Nordsjælland med besøg i den skønne Hornbæk Havn
Med start fra tanken kører vi over Ganløse, Bregnerød, Gunderød, de snoede veje bagom Karlebo, Grønholt og med pause i Fredensborg. Videre over Jonstrup, Horserød og frokost mulighed i Hornbæk Havn. HUSK at du kan købe frokost i "Fiskegrillen" eller i fiskebutikkens udsalg ved siden af. Tag gerne et par skiver smurt rugbrød med samt kniv og gaffel til din fiskefilet eller fiskedelle.
Efter Hornbæk Havn fortsætter vi over Villingerød, Esbønderup, Gribskov, Gadevang, Uvelse, Slagslunde og slut på Irene´s Grill i Veksø.
På Tourstart.org hedder turen: Nordsjælland Hornbæk Havn 2022

26.6.

Har man interesse i 2. verdenskrig er dette besøg på Egholm Våben Museum et must! Museet er skabt af en mand som er bidt af denne krig og museet er spækket med mange kuriositeter og originale ting og tiden der fra. Eks har museet den højtstående SS-leder Heydrich´s Mercedes 320 B stående som han blev likvideret i af tjekkiske frihedskæmpere i 1942. Turen er ikke den længste vi har kørt - til gengæld kan du nå hjem og se Formel 1.
Med start fra tanken køres der over Slagslunde, Jørlunde, Sundbylille, Kronprinsesse Mary´s Bro, Skuldelev, Skibby og stop/pause på Egholm.Efter besøget på museet kører vi til Roskilde Havn via Kirke Hyllinge, Lindenborg, Boserup og Roskilde Havn hvor turen slutter.
I skrivende stund kendes ikke entreprisen men den ligger på ca. 120,- og kaffen er GRATIS.
På toursttart hedder turen: EgholmVåbenMuseum

Søndagsturen den 10.7.

Med start fra tanken kl.11 køres der over Soderup, Vindinge, Havdrup, Osted - med pause, Gammelrød, Ågerup og Balstrup. Videre igennem Høm, Broby Vesterskov, Sorø Golfklub, Frederiksberg og ind til Sorø Torv for pause ved torvets grill.

Efter lidt mad og drikke - for egen regning - fortsætter vi gennem Sorø langs Tuelsø, Fulby, Keldeskov Huse, Ny Tolstrup, Lejre og slutter i Roskilde Havn.

Turen er på 150km/3 timer 28 min

Søndag den 17.7.

Søndagsturen den 17.7. er ikke så lang denne gang - blot 40 km eller 52 minutter.
Til gengæld går den til Haaning Collection i Bagsværd som er et museum med et sammensurium af biler af enhver form; liebhaverbiler, kopi af verdens første bil (Benz Patent Motorwagen) Lamborghini 400GT klassiske motorcykler, knallerter, racerbane, cafe og meget mere. En rigtig drengerøvstur..
Turen går gennem Toppevad, Kirke Værløse
Nymølle, Høveltsvang, Rudegård, Frederiksdal og slut i Bagsværd hvor turen har sit slut.
Indgang koster 125,- og på deres Cafe Shelby kan købes kaffe, kage, smørrebrød m.m.
Se mere på: www.haaningcollection.dk

På Tourstart hedder turen HAANING COLLECTION

Søndag den 24.7.


Med start fra tanken kører vi et stykke ud af Frederiksborgvej mod Roskilde. Vi drejer fra ved Store Valby, kører over Fløng, Tune, Havdrup, Lellinge og har pause på Circle K i Herfølge.
Vi fortsætter over Fruedal, Haslev, (Måske Vending pga kortfejl?) gennem Hedese Skov og Villa Galinavej, (pas på rådyrene!) Toksværd, Snesere, Præstø Overdrev og slut i Præstø Havn hvor turen slutter.
Turen hedder Præstø Havn 2022 på Tourstart.

Søndag den 14.8.

Turen går til det smukke Sorgenfri Slot bygget i 1705 til Greve Ahlefeldt og senere overgået til kongehuset.

Der køres ad Slagslunde, Slangerup, Uvelse, Hillerød, Kirkelte, Karlebo, Gunderød og med pause på Q8 i Hørsholm.

Videre gennem Isterød, Høsterkøb, Gøngehuse, Brede og Sorgenfri Slot hvor turen slutter.

Slottet holder sit årlige Classic Car Show med flere hundrede klassikere tilmeldt.

Til din store fornøjelse står der GRATIS ADGANG på plakaten! Der kan købes drikkevare, kaffe, kage, grillpølser og burgere. God fornøjelse..

Søndag den 21.8.

INGEN OFFICIEL SØNDAGSTUR PGA KLUBTUR TIL DJURS.

Søndag den 28.8.

Vi besøger Tekniks Museum i Helsingør - det er ved at være meget længe siden at vi sidst var der, og museet har fået mange nye gadgets siden: bl.a. Andres Mogensen´s rumkapsel, stor modeljernbane og meget mere.

Fra tanken kører vi over Slagslunde, Uvelse, Gørløse, Freerslev Hegn, Alsønderup, Pibemølle og med pause på Circle K i Helsinge.
Videre over Nejlinge, Græsted, Dragstrup, Dronningemølle Strandvej, Horneby, Klosteris Hegn, Bidstrup, Gurre og turen slutter ved Teknisk Museum.
På museet kan købes drikkevarer og mad og entréen er 110,- pr. voksen.

Søndagstur den 2.10.

Turen denne gang går ikke til noget museum eller ligende - det er blot en rundtur med start fra tanken og slut i Veksø.
Men ingen tur uden proviantering hvor vi her tager en afstikke til Munken før denne lukker ned for sæsonen.
Efter start fra tanken køres der over Gundsølille, Lille Valby, Roskilde, Lejre og pause på Circle K i Osted. Vi fortsætter gennem Atterup Skov, passerer Stestrup, Bukkerup, Enghave Skov og slår et sving forbi Munken for frokosten.
Vi tager vejen tilbage gennem Ry, Store Karleby, Gershøj, Skibby, KrPrs Marys Bro, Påstrup, Slagslunde og slut i Veksø ved Irenes Grill (eller Circle K i Måløv)

Søndagsturen den 9.10.

Søndagsturen går til Liseleje hvor vi besøger Din og Min Bager. Der kan købes kaffe, kager, bagerbrød med mere. Man kan drikke og spise sit købte på borde/bænke uden for konditoriet.
Med start kl.11 fra tanken køres der over Ganløse, Jørlunde, Gørløse, Skævinge, Alsønderup,og med pause i Helsinge.
Vi fortsætter over Tirbirke, Holløse til Liseleje hvor vi besøger Din og Min Bager.
Hjemturen går gennem Hanehoved i Frkv, Kregme, Ølsted, Græse, Ølstykke og slut på tanken.

Nordsjællands MC Club