Se her hvor søndagsturene kører hen..
Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har ændrede starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.

Man skal ikke tilmelde eller framelde sig til hverken søndags eller onsdagsturene - man dukker blot op på vores startsted:

Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse.
Tjek gerne turen op her på hjemmesiden under Søndagsture eller Onsdagsture.

OBS! Enkelte kan være lukkede medlemsklubture eller arrangementer - disse oplyses der kun om
via vore FB-side eller via mails til medlemmerne.
Der briefes altid om turene inden afgang fra turlederen.

På turene køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at lægge et pausested ind med toilet - ofte på en tank.
Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.


OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement" her på hjemmesiden.
Påvirkede/alkoholpåvirkede personer er IKKE ønskede på vores ture!
Der SKAL være tanket og tisset af inden turens start!

Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

SØNDAGSTURE 2023


HUSK at du kan søge venskab på vores Facebookside; Nordsjællands MC Club

hvor du også får linket til turene for downloading til din GPS.


Søndagsturen den 8.10.

Vi besøger den hyggelige Lærkegården ved skævinge.
Turen er en "lille" hyggetur på blot 83km/1 time 42 min og har både start og stop i Stenløse.

Der køres over Søsum, Ganløse Bund, Ganløse Skov, Nyvang, Lynge, Uvelse, Ny Harløse, Skæving og kort efter pause/kaffe på Lærkegården inde til højre.
Efter pause/Lærkegårde fortsættes over Grimstrup, Ølsted, Strø, Sperrestrup og slut på Frederikssundsvej kort før tanken.


Søndagsturen den 1.10. ER RYKKET TIL FORÅRET!

Vi besøger Stubbekøbing MC Museum på Falster.
Vær OBS! på at start denne søndag den 1. oktober er med afgang fra Circle K på hjørnet af Københavnsvej og Værftsvej i Køge KL.10.30!!
Der køres gennem det skønne Vallø, Karise, Dalby, (med pause) Hyllede, langs Præstø Fjord, Stokker Hov Skov, Ørslev, Bakkebølle, over Farø Bro til Stubbekøbing hvor turen slutter.
Entré er 70,- pr snude og er vi min 10 stk blir prisen kun 50,- pr snude.
Der er både grill og tank som nabo til museet hvor man kan få noget at spise og drikke.
Vi følges samlet til nærmeste motorvej som man kan mod sit hjem.
Vel mødt.
Se mere på: www.danmarksmotorcykelmuseum.dk som huser 200 motorcykler fra 1900-tallet og frem til nyere tid, samt knallerter og meget andet..


Søndagsturen den 17.9.

Hvad er en mc-sæson uden et besøg på Hornbæk Havn og lækre fisk fra fiskebutikken samt de snoede veje til Hornbæk..
Med start fra tanken kl.11 køres de over Ganløse, Nymølle, Lillerød, Kirkelte, Karlebo og Hesselrød og pause på Circle K uden for Fredensborg. Der fortsættes over Danstrup, Tikøb, Horserød og Saunte til Hornbæk Havn.
Efter havnebesøget køres gennem Klosterris Hegn, Plejelt, Jonstrup, Fredensborg, Hillerød, Lillerød, Ganløse og slut på Shell i Ballerup
Turen er på 115km/2 timer 35 minutter.Søndagsturen 2023-09-10

Hej alle sammen. Søndag 10 September er der Bakkelukning med afgang fra Nørrebrogade kl. 19:00. På den dag er formand Henrik er ovre i det jyske og jeg kommer ikke til bakkelukning. Hvis der er en der har lyst til at være formand til bakkelukning, er det bare om at ”gå til den”

 

Er der nogle der har lyst til en søndagstur i sommervejret, kører jeg en tur som beskrevet her under.

Søndagsturen (2023-09-10) hedder: nmcs142 Stenl.-Maglesø-Munkholm. Turen er på ca. 116 km og varer ca. 2.20 timer + pauser.

Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Kattinge via Nonnemosen og Roskilde (Der kan ikke købes mad/drikke her). Fra Kattinge kører vi til Tølløse via Abbetved og Maglesø. Fra Tølløse kører vi til Munkholmkiosken via Mogenstrup og Hellestrup.

Hilsen Bjarne

Turens link: https://tourstart.org/tour/Tour_1609_252989?share_key=91ab44ed11b28f31291ef4650a87d839


Søndagsturen den 3.9.

Med start fra tanken på hos Shell på fr.sundsvej 175 i Stenløse køres der over Slagslunde Skov, Slangerup, Skævinge, Kregme, Melby og Nødebohuse til Hundested, som er dagens destination. Her holdes pause/kaffe/frokost om man vil.

Der fortsættes der efter over Lynæs, Fr.Værk, Ølsted, Havelse Mølle, Græse, Ny Sperrestrup til Shell tanken igen hvor dagens tur slutter.

Turen er på 96 km | 2 h 7 min og hedder på Tourstart.org;
Hundested 2023 3


Søndag den 27.8.

Turen køres over St. Rørbæk, Krps. Marys Bro, Skuldelev, Venerup, Jenslev, pause på Munkholm, videre gennem Ågerup, Tølløse, Hvalsø, Lejre og slut på Circle K uden for Roskilde.
Turen er på 2  timer med start fra tanken kl.11
Søg evt medlemsskab på vores FB-side og få bl.a. linke til turen/turene.Søndag 20 august

Hej allesammen. Fårmanden og "de andre", er på tur ovre i det fynske, så jeg har oprettet en tur i det midtsjællandske.

Søndagsturen (2023-08-20) hedder: nmcs140 Stenl. Jystrup-Køge Marina. Turen er på ca. 120 km og varer ca. 2,30 timer + pauser.

Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Gadstrup via Sengeløse og Tune. Fra Gadstrup kører vi til Jystrup via Allerslev og Hvalsø. Fra Jystrup kører vi til Køge Marina via Ågerup og Ejby.

Hilsen Bjarne

Turens link: https://tourstart.org/tour/S%C3%B8ndag_202308-20_250466?share_key=16059048833932b824746c5e81585a4d


Søndag den 13.8.
Med mødested afgang kl.11 fra Circle K tanken (Frederikssundsvej 175, Stenløse) har turen sin start på Krogholmvej i udkanten af Stenløse og går til Rødvig Havn i bunden af Stevns.

Vi tager den lidt "hurtige" vej ad Rute 6 til Roskilde til Blæsenborg, Allerslev og Osted hvor vi holder en pause på Circle K.
Videre forbi Borup Skov og det smukke og fredede Svenstrup Gods fra 1781, stationsbyen Borup, Nørre Dalby, Karise og pause/frokost i Rødvig Havn.
Der fortsættes forbi Stevns Klint hvor den 41m høje rejser sig over havet. Klinten er i øvrigt på UNESCO´s Verdenskulturarv.
Videre over Store Heddinge, Strøby Egede og ind til Circle K på Værftsvej hvor turen slutter.


Søndagsturen 2023-07-16

Hej alle sammen. Fårmanden er taget til Berlin, så undertegnede tager søndagens tur.

Søndagsturen hedder: nmcs137 Stenl.-Gilleleje-Skodsborg. Turen er på ca. 152 km og varer ca. 3,30 timer + pauser.

Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Auderød Havn (hvor vi holder en lille ”strække ben pause”) via Gørløse. Fra Auderød Havn kører vi til Gilleleje via Græse. Fra Gilleleje kører vi til Fredensborg via Horserød. Fra Fredensborg kører vi til Skodsborg via Hørsholm.

Det er en lidt lang tur, men kom og kør med så langt tid, og lyst rækker.

Hilsen Bjarne

Turens link: ttps://tourstart.org/tour/nmcs137_rettet_tur_1_243841?share_key=73bd8677e1640b7042de17aa67b08dca

 

Søndagsturen den 2.7.:

OBS!
PGA REGN SØNDAG DEN 2.7.RYKKES TIL SØNDAG DEN 9.7 I STEDET!

Med afgang fra tanken kl.11 køres der via Rute 6 forbi Risø til Roskilde, Abbedved, Kirke Såby, (mulig pause) Lunderød, Brændholt og pause/kaffe på Strids Mølle i skønne omgivelser. Der fortsættes rundt om Skarresø via Delhoved Skov, Stridsmølle, (vandmøllen kan dateres tilbage til 1300 tallet og har været i funktion helt frem til 1960. GIV JER TID NÅR DEN PASSERES) Godthåb, Trønninge, Sasserup og St. Grandløse til Munkholm hvor turen officielt slutter.

Turen byder på masser af snoede veje gennem tæt skov og særligt området rundt Skarre Sø er langsom fart værd. Har man madpakke med er der rig mulighed for at indtage den her. Pas på det rige dyreliv som passerer vejen på tværs..

Turen er på 127 km/2 timer 26 min. og hedder Strids Mølle 2023 1 på
Tourstart.org
Søndag den 18.6.

Turen går til Roskilde Havn via Sønderby Kro hvor vi har et stop. Der køres via Slagslunde, St. Rørbæk, Dr. Marys Bro, Tørslev, Skuldelev og pause på Sønderby Kro. Der fortsættes gennem Skibby, Gershøj, (med muligt ned forbi den lille havn) Sæby, Lindenborg, Herslev og slut i Roskilde Havn.
Søndag den 25.6.

Vi besøger den noget anderledes men hyggelige Cafe Skovbrynet i udkanten af Helsingør. (se mere på; www.cafeskovbrynet.dk)
Fra tanken svinger over Toppevad, Kirke Værløse, Nymølle, Bregnerød, Blovstrød, Gunderød, Karlebo og med en pause på Circle K i Fredensborg.
Videre gennem Søholt, Tikøb, Gurre og besøg på caféen.
Efter cafebesøget køres der mod slut i Måløv på Circle K via Horserød Hegn, Esrom Sø, Fredensborg, Hillerød, Kollerød, Ganløse og slut i Måløv.
Turen er på120km/2 timer 47min.
Da min ryg endne ikke up-to-date, køres denne tur IKKE.